Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? nak approach ajak couple terus kang takut die tolak pulak. tak approach kang takut melepas lak kan? tapi… saya n wife saya, kitorg tak pernah declare couple pon, maksudnya… saya tak pernah pon propose die nak jadi couple… lepas dah kenal setahun lebih, kitorg bertunang untuk sebulan lebih then… jeng je jeng…

ok… teruskan dengan topik… camne nak tau awex tu dah mula nak feeling ngan korg.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 5,326 times, 4,593,160)

Gembira dalam duka…

Walaupun aku tengah berduka ngan nuffnang atas apa yang terjadi hari sabtu hari tu, tapi aku agak gembira ngan trafik aku minggu lepas. Walaupun tak seberapa, tapi ok la.. kiranya ada konsitensi la…  xde la merudum sangat kiranya dah hampir2 mencapai target aku untuk dapat balik trafik cam sebelum aku tuka domain… terima kasih kat apesal.com dan guablog.com, sbb diorg paling banyak bagi trafik kat blog aku nih…jom tengok ckit…

alhamdulillah… syukur… paling tinggi 10 oktober – 520 uv, paling rendah 266 masa 15 oktober… pastu aku tengok la refferals untuk hari ni… pagi,dan aku tengok blog aku didatangi dari 1 blog,so aku jengah la blog ni… Continue reading

(Visited 22 times, 4,593,160)