mimpi siang hari yang menakutkan!!!

saya jarang tidur siang… antara sebabnya, sebab tidur kejap memang tak memuaskan… dalam seminggu, kalau ada tidur siang pon, weekendlah harinya… tu pon sangat jarang… tambah2 kalau mrs. alongxp ada kat umah… tapi tadi,lebih kurang pukul 2 lebih, dekat2 pukul 3, die layan muvie sorcerer and the white snake.. die suka sangat tgk citer tu… ntah dah berapa belas kali die tengok citer tu… saya dah naik bosan, sampai saya tertidur…

tau2 saya tersedar dalam pukul 5 suku.. Ya Allah… menakutkan tul mimpi tu, bila saya celik mata, saya cari mrs.alongxp, terus saya cakap, mimpi rupanya… terus takut nak lelap balik… mimpi yang sangat menakutkan beb… benda ni pernah jadi skali… masa tu saya difitnah… tapi kali ni(dalam mimpi), saya betul2 dah buat silap, dalam mimpi tu, saya terjaga dari tidur, dengan kepala yang mamai, saya dah buat silap yang menghancurkan hidup saya kali ke dua, keadaan dan orang sekeliling tak bagi peluang untuk saya betulkan keadaan… damn…

tak tau camne nak cerita.. tu yang tak pasal2 saya yang tak pandai melukis, dan dah lama tak melukis ni tetibe melukis gambaran masa dalam mimpi tu…

tapi… dek kerana bila melukis tu, terbayang balik mimpi tadi… saya tak dapat nak siapkan lukisan tu… walaupun tibe, saya boleh melukis selancar otai meluksis… tapi oleh kerana trauma yang melanda… menikam2 jiwa… saya tak jadi nak siapkan n upload kat sini…

huh… serius menakutkan… harap2 tu hanya mimpi yang takkan datang lagi, sama ada dalam mimpi atau realiti…

Hasil carian :

(Visited 39 times, 4,600,290)