CARA TOPUP FREE

CARA TOPUP FREE (crack system)
cara topup free, aku dapat dari kawan yang kerja kat kedai hp, aku pun duduk bersembang dengan dia,,

aku koreklah rahsia pasal hp, akhirnya cair juga dia,, dia ajar aku cara reload prepaid secara percuma atau TOPAP FREE,,
okay, baca keterangan dibawah ni untuk kegunaan sendiri,,

topup free

untuk talian 012, 013, 016, 017 dan 019,,
pasni tak payahlah korang pergi ke kedai untuk topup prepaid,,
cara untuk reload topup dengan cara yang agak illegal,,cara reload ni cuma boleh digunakan 20hb sampai 30hb pada setiap bulan,, sebab setiap talian ini diupgrade pada masa tu,,
kepada pengguna talian 012, 013, 016, 017, 019, dail 1415007 dan tunggu dalam 5saat, nanti korang dengar seperti bunyi bising,, tunggu sampai bunyi itu hilang, pastu dail 9151 dan tunggu sampai 3saat, pastu masukkan nombor hp korang,, nanti korang dengar dia cakap “please insert you pin number” pastu korang masukkan pin ni 011785 45227 00734 tunggu sampai dia kata nombor pin selesai,,
pastu dial 0405 untuk KL dan selangor, 0406 untuk kawasan lain yang terletak di semenanjung,, untuk sabah dan sarawak, dail 0409,,
nanti korang dengar “for airtime topup press 1723″pas dail nombor tu, tekan nombor hp korang sekali lagi,,tunggu sampai bunyi bising selesai, pastu dial nombor 4455147 diikuti dengan nombor 146 selepas 5saat,,
selepas beberapa saat, nanti korang dengar “your pin number is accept” pastu terus dail 1007 dan korang akan dengar “your key number is accept”pastu terus dail 4566 dan korang akan dengar “your password is accept”
pastu terus dail nombor hp korang dan korang akan dengar “pala hotak kau berjambul 666, dalam dunia ni mana ada benda yang free! zaman sekarang masuk toilet pun kena bayar 20sen tau! minyak pulak naik 30sen, banyaklah kau punya topap FREE!!” pastu korang terus end call dan korang akan kata “jahanam punya orang hantar e- mail ini!” tapi lepas itu korang teringin nak menipu mereka pulak kan?hahaha,,dah, pergi buat kerja masing2,, tau nak free aja ya?
*aku pun terkena juga, aku kenakan korang lak,,hahaha =P
credit to all…

*copy dr acul (founder notahati)

 

Hasil carian :

(Visited 1,945 times, 4,600,287)