sms si penipu….

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia… td masa aku g kdai elektrik kereta, sbb alternator yg aku tuka ari tu wat hal lg,biasa ar bnd 2nd hand… aku dpt la sms dr nombo seberang(sbb nombo die byk) sms nye berbunyi begini…

Ni p’cik guna kad orng, tolng isikan p’cik top up RM30 di number baru p’cik ni nom dia 0128132863 , pasal p’cik ade kes di blai polis

so ngan confidenye aku reply

pale otak ko pakcik

suke2 ati je mintak org topap smp RM 30… pastu sblm ni aku da pnh tgk da msg ni…

so…berhati2 la ye… psan kat sedara mara, abg,adek.mak,ayah,atuk, nenek, jgn terpedaya k? ni si sms dari penipu ni

handphone sms

ada jugak aku dengar n baca yang diorang ni sekarang guna ayah selain pakcik.

jom pegi tengok blog cik cumy dan arep

(Visited 43 times, 5,279,077)