bukan nak kurang ajar,tapi sesekali kena ajar!!!

Hari ni aku kiranya bertindak agak kurang ajar la, sbb melanggar arahan dari pegawai atasan, bukan niat aku nak kurang ajar, selama ni aku buat je apa yang diorg nak,aku ikutkan jugak,cuma sekarang ni, aku dah muak ngan sikap sambil lewa diorang dalam melakukan tugas. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 283 times, 5,301,559)

Tolong sokong aku!!!

Ye… demam F1 yang kusangkakan sudah habis, rupanya masih belum kebah, para blogger sekarang sedang berlumba-lumba untuk mengejar iPad,black berry,iPod touch dan tiket menonton wayang.

So…tolong aku, bagi yang lelaki,tolong jd crew dan bekerja di pit, yang pompuan pulak, pakai baju ketat-ketat, pakai skirt pendek, jadi pompon girl,duduk tepi track,ok?

Eh…takde lah… korang semua,mana yang dah join churp2 ni,tolong klik gamba kereta aku kat bawah ni, dan join race ngan aku. aku tunggu kat track ok?

mana yang belum join churp2 ni, jom join, kalau tak tahun amende churp2 ni, boleh rujuk kat entri churp2

JOM JOIN CHURPCHURP, JOM JOIN RACE

(Visited 23 times, 5,301,559)

perangai manusia…

korang kenal menatang ni name ape? ni namenye ketam… ketam ade banyak jenis tau? ketam batu la,ketam ape ntah lagi, tp aku bukan nk cerita pasal makhluk Allah nih, tapi nk cerita pasal perangai, penah dengar org ckp perangai mak ketam? klu perangai mak ketam ni,die aja anak die suruh jalan lurus,tapi die sendiri jalan mengiring… tu maksudnye org yg mengajar org laen suruh buat baek, contohnye, die suruh org laen jgn mencuri,tapi die sendiri mencuri, tapi perangai yang aku nak cerita ni,tak tau la leh dikategori kan sebagai mak ketam ke tak,sbb kes nye lain ckit… camni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 38 times, 5,301,559)