Cara kitar semula tisu tandas yang kreatif

Mungkin sesetengah orang setuju dan mungkin same cam along, dapat idea masa tengah termenung kat jamban, hasil kreativiti kat bawah ni pon rasanya diorang dapat masa dok termenung kat toilet agaknya. Daripada dibuang macam tu je, baik kitar semula , buat sesuatu yang berfaedah, macam hiasan ke kan?

1. Muka tak boleh blah

2. Hiasan dinding

Menarik kalau diletakkan kat toilet, pastu leka dok tengok benda ni kat toilet… hahaha

3. Doll House

 

Lain kali bawak masuk pisau kecik ke apa2 yang sesuai bila masuk toilet, agak2 kalau lama korang kat dalam tu, boleh la korang try buat benda ni…

4. Honey Bee

 

Sayangnya lebah ni belum tentu boleh menolong korang nak menghasilkan madu

5. Rocket

tak dapat buat yang betul2, yang ni pon jadi lah… hehehe

jom jengah blog fierlynn, nairaa dan azhamvosovic tak dilupakan, like sekali page alongxp.com di fb ye…

Hasil carian :

(Visited 1,156 times, 4,598,699)