Wajah baru dalam proses…

Hari ni along xupdate dan tak draft entri baru pon, sebab along sibuk edit theme untuk dijadikan wajah baru blog ni… konsepnye sangat-sangat berbeza dengan theme yang sekarang ni…

adalah jugak yang sama, tapi kali ni lebih menarik rasanya…   Continue reading

Hasil carian :

(Visited 18 times, 4,591,164)

bile nak tukar rupa ni?

kalau korg penah baca entri sebelum ni, aku ada kata nak tukar rupa blog ni, tapi tak tukar2 gak… ape kes ye tak?

ini adalah kerana susahnye nak dapatkan theme yang memuaskan nafsu aku… huahaha… ade yang bile tgk demo kat web yang nk download tu nampak agak hensem cam aku… tapi ada gak yang indah surat khabar dari rupa. bile activate, selalunya masalah aku adalah ngan image dalam entri aku… hadoi ai… banyak yang terjelir keluaq. Continue reading

(Visited 19 times, 4,591,164)

photobucket tuka theme??

waaaa… photo bucket da tuka theme… kaler merah… peberet kaler haku…huhu…. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 17 times, 4,591,164)

deskmess??

saje amek gamba meja tempat aku wat keje bile kat umah,lg pn theme blog aku ni pn namenye deskmess… haaaa…ni br btul deskmess…

 

blog theme

pade yg tau citer ape kat screen laptop aku tu,jgn gelakkan lak…saje tgk citer tu,sbb da bosan mlm td,nk wat editing,xde mood…so layan je ar movie yg ade…

 

(Visited 25 times, 4,591,164)