Penangan linkin park …haish….

entri yang lebih kurang sama cam sebelum ni My December, cume yang tu simple sesangat… tadi nampak lutfi syafiq update status fb die, die letak link satu video ni… video x factor australia, mamat tu nyanyi lagu adele, then bila bukak video tu, kat related tu ada la video band yang saya minat gila dulu, linkin park…

punya la saya obses dulu, sampaikan masa sekolah dulu cara saya berpakaian cam chester dalam video in the end official, cara berpakaian tu terbawak2 smp umo 20 ke 21, penah letak nama bennington blkg nama saya dulu, smp lecturer subjek IT marah kat saya sbb letak nama ijan bennington, sebab ape dia marah? sbb die kata die bakal Mrs.Chester… cet.. perasan… hahaha… ngan lecturer pon ada kenangan yang agak manis n malu2 gak.. hahaha

 


 

tak sangka lak yang saya ni masih layan lagi lagu2 lama linkin park, bukak tadi, secara tak sedar, saya dok terhanggok2 melayan lagu2 diorg… walaupun linkin park ni dah xberapa nk cargas cam dulu, chester pon dah sehensem dulu, mike shinoda pnh buat group lain, joe hahn dah boroi… janggut n rambut rob bourdon(drummer) dah panjang, tapi bile dgr balik lagu2 diorg… mmg layan ar… huh…

bila ingat balik zaman2 sekolah, zaman belajar, zaman belum kawin… kadang jadi marah, kadang kusut, kadang tersengih sorg2 kadang menangis… tapi tulah kan? eXPerience is the best teacher kan?

 

Hasil carian :

(Visited 33 times, 4,597,341)

gambar : bulatan keliling bulan

Pukul 10 lebih td aku bwk wife aku g hospital,die demam dpd ari jumaat xkebah2… so bwk g hospital,kena masuk air,tengah2 dok tggu tu, dpt msg kat group bbm,soh tgk bulan, so aku tengok la, aku cuma nampak bulan penuh je… tapi aku dah agak, mesti terjadi fenomena benda yang sama cam tahun lepas, tahun lepas aku ada shoot benda ni… korang boleh tengok kat wall foto aku, kalau korang xleh tengok, add la aku dulu.. insyaAllah aku accept. kalau xleh add, inbox aku ye? ni la gambanye…


 

serius ly masa aku shoot ni, punya la payah, aku siap baring kat garaj parking umah aku lg masa shoot nih… berpeluh2 aku dok cari setting nak shoot benda ni,file asal gamba ni aku xjumpe aku letak mana… so aku xleh nak bagi exifnye… cuma yang aku ingat,aku pakai iso tinggi, mungkin 1600. bile aku tanye google,aku jumpe ni(yang aku dah translate)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 82 times, 4,597,341)

Review – Nur Kasih the movie

semalam, ngan gagahnye, aku telah pergi menonton filem Nur Kasih the movie, pergh..mmg terbaek la… sape yang follow drama die sebelum ni, gerenti tak senang duduk kalau tak tengok citer ni, wlaupun ngah sesak, wallet da nipis, aku korbankan 24 henget utk g tengok citer tu, ternayata mmg pengorbanan yang berbaloi-baloi…

ok, aku mulakan review aku, citernye bermula bile aidil baca yassin ngan nada yang sebak, sebab baru start, so aku blur gak, ape kes tetiba aidil dok baca surah Yassin ngan sebak kan?

On the way aidil dengan adam balik, aidil singgah kat satu pokok yang dah mati dan kering, aidil muhasabah diri dan cube kawal perasaan sedih, then diorg sampai kat tempat Nur amina, anak2 aidil, mariam dengan elias(kalau aku tak salah la) dah tggu die, tak terjawab aidil bile anak bongsu die tanye mana die pegi. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 17 times, 4,597,341)

“I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”

tak tau la sempat ke tak nk join ni, xtau diterima ke tak tapi kalau tengok pada syarat2nye…

Terms & Conditions
1. Only open to Nuffnang Glitterati bloggers.
2. Blog posts submitted must be original and not plagiarized from any other sources.
3. There is no closing date for this mini contest. Late entries with high creativity value will be given a chance to attend the Premiere Screening if they are deemed fit by the judges.(tak de tarikh tutup,so aku nak cube nasib)
4. Invitations will be sent out via email latest by 9 May 2011 which would require bloggers to reply for confirmation of attendance. If an invitation sent out is not confirmed within stipulated time, it will be declared void and passed to the next blogger in line.

Pirates of the Caribbean 4

(cerita yang tak penah jemu tengok walaupun 30 belas ratus kali tengok.)

hari ni cam ade free, so aku jengah blog nuffnang, da dkat sebulan rupenye aku tak jengah… damn. terlepas lak menatang nih… tapi cube je la kan? untung black pearl timbul, untung perut aku tenggelam…hehehe.

ape yang perlu buat? kate diorg : Continue reading

(Visited 20 times, 4,597,341)