Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans) juga saya akhirnya. Dari tahun lepas lagi ramai yang dah menghasut saya untuk main coc ni.

Tapi saya jenis orang yang tak suka sangat main game sebab pada saya ia sesuatu yang membuang masa saya,terutama game yang memerlukan komitmen macam clash of clans ni.

terjebak dengan coc

Sebab saya tak ada banyak masa, sebagai seorang blogger tegar,merangkap pembuat dan penyelenggara laman web, masa saya adalah untuk mencari idea untuk blog dan mencari ilmu yang boleh digunapakai dalam dunia webmastering.

Macam mana saya boleh terjebak dengan coc (clash of clans) ni? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 696 times, 4,598,614)

Terjebak kerana perempuan ini

Terjebak kerana perempuan ini

Terjebak kerana perempuan ini adalah ungkapan yang terlintas dalam kepala otak ini selepas kejadian yang pertama ini.

Tapi tak apa, walaupun saya dah terjebak kerana perempuan ini, tiada setitik penyesalan pun yang lahir dalam hati ini, malah saya bersyukur kerana telah terjebak kerana perempuan ini.

terjebak kerana perempuan ini

gambar hasil google imej

Ribuan… tidak, jutaan terima kasih saya nak ucapkan kepada perempuan ini kerana buat saya terjebak dengan benda yang agak susah nak jumpa orang sekarang buat ni. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 83 times, 4,598,614)