Waktu mana yang sesuai?

Aku ada niat nk tukar template,dah jumpa yang menarik, tapi… masalahnye, bila tuka template, automatik widget2 kat sebelah tu,iklan2 sume akan lari berterabur… bile belek2 analytics kat nuffnang ni…

Time yang tak ada orang visit sangat, time pukul 4 hingga 5 pagi, boleh ke aku bangun pukul 4 pagi? rajin pulak aku… risau xyl(istilah untuk isteri yang digunakan komuniti radio amatur)terganggu lak ngan cahaya lampu. cammane nak buat ni? bukan apa,kalau buat time visitor tengah ramai masuk, cam bercelaru la plak visitor tengok blog aku yang berterabur ni kan?

ok jom g blog mieja,nurani dan diana(sume gadis2 hehe)

(Visited 37 times, 4,600,383)

bile nak tukar rupa ni?

kalau korg penah baca entri sebelum ni, aku ada kata nak tukar rupa blog ni, tapi tak tukar2 gak… ape kes ye tak?

ini adalah kerana susahnye nak dapatkan theme yang memuaskan nafsu aku… huahaha… ade yang bile tgk demo kat web yang nk download tu nampak agak hensem cam aku… tapi ada gak yang indah surat khabar dari rupa. bile activate, selalunya masalah aku adalah ngan image dalam entri aku… hadoi ai… banyak yang terjelir keluaq. Continue reading

(Visited 20 times, 4,600,383)