contest love songs

ok,tanpa segan silu dan confidentnye, si syuxer telah mengetag aku untuk join contest nih… ape? ingat aku xjiwang ke? muke ganas,dalam hati ada gak taman…hahahaha

❤ CONTEST LOVE SONGS ❤

love songs
SYARAT2 PENYERTAAN

1) Nak Follow Boley Tak Follow Pon Boley(da request follow kat twitter)

2) Copy Banner Dan Letak Link Sekali ya(ok da siap,klik gamba tu utk ke entri contest)

3) Korang Wajib Sertakan Sebuah Lagu Yang Best2, Romantic Ceh Wah.. Nama Pon Love Songs hehehehe.. dan SILA BG TAJUK DAN NAMA PENYANYI(ok,ini dia…lagu lama,lagu ni ade org bg kat aku… tacink ni wei…)
Tajuknya : How Do i Live, penyanyinya LeAnn Rimes

4) Tag Seorang Sahaja Rakan Kamu Pastikan Dia Tahu (Nak Tag Bebanyak Pon Tak Apa)

huahahaha…ni yg aku suke ni… aku nak tag 2 orang iaitu panadol ngan pirate

5) Tinggalkan Entry Kamu Di sini Ya(ok…)

 

P/S: JIKA TIADA SAMBUTAN CONTEST INI AKAN DI MANSUHKAN SEWENANG2NYA

HADIAH MASIH DI RAHSIAKAN LAGI..
PEMENANG AKAN DI BERI TEMPOH 2 HARI SAHAJA UNTUK MENUNTUT HADIAH.. JIKA GAGAL HADIAH AKAN DIBERI KEPADA PEMENANG YANG LAIN.5 ORNG PEMENANG AKAN DI PILIH OLEH EN RANDOM

 

Hasil carian :

(Visited 38 times, 4,591,163)

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

ok,seperti yang aku janji kan pada cik/puan adah, so skang aku join GA tu selepas ditag beliau…klu korg nmpk mana2 GA ke segmen, tag la aku,aku suke join bnd2 ni…contest je aku kureng,sbb contest selalunya masenye terhad kan? so…aku kurang la nk join contest…

ok…ini la GiveAway yang adah tag aku.

SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk ” Giveaway from Moscow by Miszlullaby“(ade)
2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. (klik je banner tu, jgn right klik coz ML disable kan right-click)(dah letak)
3)Be my FOLLOWER.(dah,yg ke 1542)
4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.(da letak)
5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err…janganla just tulis “saye tag sume orang dalam blog ni”, coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe)(ok,saye tag fyna,cik pupu,panadol,pirate dan kopi)
6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.(jap lg sy wat)

ok siap…sape2 nk join leh join sbb ownernye alu2kan sume yg bace…huhu….

(Visited 8 times, 4,591,163)

Blog Coklat

mmm…mlm td aku ditag oleh sharifatulhana psl segmen Blog Mengikut Warna yang dianjurkan oleh Blog Pilihan Malaysia. so…aku rs cam xsusah mane pon…join je ar..

Ok…nape aku pilih blog aku ni kaler coklat?sbbnye tu kaler meja aku kat opis… klu kat umah meja aku kaler itam…tp aku rs kaler coklat lg sesuai utk blog aku nih…sbb klu kaler itam kang mcm2 mslh yg akan timbul, 1 nye nk kena adjust css berkaitan font,link dan sebagainye… pastu kaler coklat yg aku pkai ni xla cerah sgt n xla gelap sgt, ok…mmg la template aku ni leh jumpe kat internet ni…tp yg ni yg berkenan di hati n sesuaaaaaaaaaaiii…

ok… cam aku ckp td,rs cam xsusah pon segmen ni,skali letih gak la nk mencari blog yg kaler coklat…tp aku da jumpe da… dan aku tag mereka nih..

chokely

fatincitakky

suez

tqahwoowee

ok…all done…huhu…

(Visited 30 times, 4,591,163)