mimpi mlm td…

Mlm td baek punya mimpi.. Bukan mimpi basah ye.. xde maknanya aku nak cerita kat blog ni kalau aku mimpi basah..
Mlm td aku mimpi aku buat photoshoot kat satu tempat yg aku xpasti kat mana,tapi yang pastinya malam..

Apa yang bestnya.. Masa tu aku bukan maen lagi dengan beberapa flash/speed light, buat cls.. Fuhh.. Teringin tul aku,sbb kamera aku yang sekarang xleh wat cls.. Kamera beginner beb.

contoh beberapa gambar melibatkan cls

 

Masa beli dulu pn aku langsung xde knowledge psl kamera,aku xtau pn org pggl kamera tu slr,aku sebut kamera itam yg besar je..hehe..

Hasil carian :

(Visited 93 times, 4,591,267)