Surat la pulak.

baru mlm td aku citer psl public phone… satu benda/kemudahan/teknologi yg makin kurang org guna, pagi ni krew riuh pagi era dok citer pasal surat lak…

dah berapa lama korang tak hantar surat tak rasmi kat kawan-kawan atau sedara mara korang? surat cinta?(ada lagi ke org wat?)… mungkin ada… tapi mungkin spesis-spesis ni dah nak pupus dah agaknya,ntah-ntah orang2 ni pon da mula bloging utk luahkan prasaan-prasaan tu, alah,kan leh set password ape sume kan? leh guna emel gak kan?

surat tak rasmi

cam aku,err…aku rasa last aku hantar surat ni tahun 2003,kira dah 8 tahun la aku tak hantar surat nih… kad raya pon da bertahun2 dah tak hantar…surat n kad raya tu aku anta pon sebab membalas yang orang dah bagi kat aku…. kadang2 punya la malas nk menulis, aku taip kat komputer,print…hahahaha… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 39 times, 4,600,177)