Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join boleh?”,”tolong la review blog saya”.. boleh… boleh… tade masalah untuk aku review blog korang, tak de ruginye pon aku review. ni dah tanye boleh ke tak ke ape sume, tak masuk balik check komen tu pon.

satu sebab aku suruh buat bnd2 tu, sbbnye mudah lah aku nk olah ayat,so bile org g blog korg pon, ade la benda yg die nak baca dulu. dan aku nk review blog yg ownernye betul2 nk direview, sbb bukan sume org nak direview.

dah membebel2 lak aku nih… Continue reading

(Visited 18 times, 5,236,139)