ping blog, naikkan trafik blog

ping blog, ping entri blog, submit blog, submit entri blog, tu semua korang kena tau sebagai seorang blogger, saya dulu tak tau jugak, bila tanya kat fb,orang tak layan, yelah.. sape lah saya ni kan? haha.. setelah digoogle dengan bersungguh-sungguh, saya jumpa banyak tempat yang kita boleh guna untuk naikkan trafik blog kita, boleh rujuk kat entri Ping blog korang kat sini,dapat trafik masyuk dan Ping kat sini pon boleh jugak…

trafik blog

selain dari web-web tu, saya dah setup satu lagi web untuk blogger ping entri2 blog untuk menaikkan lagi trafik blog, iaitu http://blog.alongxp.com berhari-hari saya menghabiskan masa untuk setup web ni dan buat yang terbaik untuk web ni.. sampai tak update blog ni… hahaha, so far web tu dah boleh diakses dan blogger dah boleh submit entri, banyak lagi penambahbaikan yang saya nak buat… so blogger,korang boleh tambahkan http://blog.alongxp.com atau cerita blogger(nama yang saya bagi kepada web tu) ke dalam list untuk korang ping blog/entri blog korang.

ping blog

p/s: jangan tanya kenapa faviconnye gamba sin chan… hahaha

Hasil carian :

(Visited 41 times, 4,597,339)