hmmm… menurun…

9,233 untuk sebulan… turun beratus-ratus gak la kalau nak dibandingkan dengan bulan lepas punya

xpelah… bulan depan akan diusahakan untuk memantapkan semula trafik2 ni dan…. jeng jeng jeng… lebih banyak penambahbaikan akan dilakukan di environment blog ini… hehehehe…

 

Hasil carian :

(Visited 20 times, 4,600,385)

last week vs this week…

ok, yang ni berdasarkan pada stats nuffnang… klu stats awstat tu aku suka tengok 2 minggu sekali atau sebulan sekali je…

ok, yang ni 2 minggu lepas punya…

beza kan? sbb aku tak dapat nak update kaw2 cam minggu lepas atas dasar kesihatan.

tapi xpe… korg leh jengah blog fahmi, malek dan cik qiqi… qiqi ye bukan gigi

(Visited 19 times, 4,600,385)

berjaya capai 10k unique visitor sebulan.. syukur

malam tadi, 1/11/11 aku tengoklah kat awstat progress visitor kat blog aku yang tak seberapa ni. alhamdulillah syukur… berjaya gak capai 10 ribu uv bulan lepas.

klik gambar untuk lebih jelas nyata hehe

huaaaaaaahhh… seronoknye rasa, walaupun baru 10 k… seronoknye tu… fuuuhh… xterkata beb…

tapi kalau tengok kat stats nuffnang lagi hebat… hahahaha…

nampak? gile x? hahaha…

eh…korang da singgah kat blog roxyzai, adah dengan aslina? kalau belom g singgah jap…

(Visited 45 times, 4,600,385)

tak tau la tajuk apa nak bagi

aku tak tau tajuk apa yang sesuai aku nak bagi,sebab hari ni cam malas nak menghadap laptop, biasalah, hari isnin kan? biru-biruan isnin(monday blues hahaha…) tapi nak gak update. just nak share statistik blog aku dari 1 oktober sampai 23 oktober 2011.

kecik e? xnampak? xpe,aku pecahkan satu persatu menjadi 5 bahagian.

 apa yang utama aku nak tunjuk kat sini, bandwith tu, dah dekat 10gb, tu 1 blog, ada 2 lagi blog bernaung bawah satu bumbung ngan alongxp.com, tapi 2 blog lagi tu aku tak terasa sangat, sebab xramai pon visitor. tapi yelah, skrg ni baru purata 300 uv sehari pon dah hampir 10gb dah bandwith digunakan,kalau 500 uv?1k uv? huhu… nasib baiklah hosting aku ni pakai 50gb bandwith kalau tak, mau aku tak senang duduk hahaha…

Hasil carian :

(Visited 42 times, 4,600,385)