ok, saya dah bosan ngan u allzz…

eeewww… geli aku guna ualllzzz.. hahaha…ok, aku wat entri ni sbb aku nk bgtau kat org2 yg aku remove kat fb tuh, nape aku remove? sbb diorg xselesa gaknye ngan status2 n komen2 kat fb aku, da la tak selesa, diorg mengumpat2, mengata2 lak kat wat diorg sesama sendiri, alaaaahai… nampak sangat, nk tulis status psl diri sendiri, tapi tulis kat wall, pastu status lain, komen laen, komen die tu, komen yang sama org komen kat status aku lak tu, nampak sangat la…

so oleh kerana aku nak mengelakkan stress, dan marah2, so aku remove korg, so korg xyah nk tengok dah status2 aku, aku pon xyah nk tengok2 dah status korg, xde nk sakit2 ati, xde nak mensampah2 dah… hahaha. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 24 times, 4,598,695)