senyum v1.5

pergh tajuk, cam aku wat sofware je kan? hahaha… xde la…dulu aku ade wat entri bertajuk senyum gak, yg 1.5 tu saje je aku tambah2… aku jumpe benda ni kat faceblog… bukan kat facebook tau, FACEBLOG ok?

copycat?yee… mmg aku copypaste,tapi camni la cara ko nak hargai tuan punya artikel yg ko copy, kalau korg tgk kat entri ni pon,die pon letak credit.

(Visited 34 times, 4,591,272)

senyum

entri ni utk bg tau,supaya komen2 nmpk lebih ada soul, lebih meriah ngan adanya smiley nih…

so next time,kpd abang2,kakak2,adik2,makcik2 n pakcik2, klu nk guna smiley ni, camni caranya ye?

kat bwh dpd ruang komen tu, (mcm dlm gamba) ada tanda [+] Zaazu Emoticons, klik kat tanda tambah tu, nanti die akan terpapar camni…

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 54 times, 4,591,272)