Makcik hajjah | korang patut report, bukan share blog die tu!!!

Kecoh kat fb,kat blog kat merata, tunjuk link tu kate org tu menghina islam,yang bace pon pegi la bukak blog tu, hangin ngan kata2 dlm tu,diorg pon bg komen kat dlm tu… Korg kena ingat!!!

Bile korg wat camtu, die gembira sbb mmg niat die nk wat umat islam marah,dan die nk tunjuk kelemahan kite sbb manusia.
Die ni panjang akalnye… Kenapa aku ckp die panjang akal?
Sbb die guna wordpress,bukan blogspot, sbb percent nk diblock adalah tipis berbanding blogspot. Kalau blogspot, report kat google, dah… Habis,wordpress tak mudah camtu… Die byk plugin utk security.
Bile korg tunjuk link tu,just nak share kat reader korg, tu da mempopularkan lagi blog hajjah tu… Menaikkan lagi keyword hajjah, bukan suke2 tau die guna nama camtu. sengaje die letak name panjang2 camtu, ada 1001 sebab, hanya orang yg mampu berfikir diluar kotak pemikiran melayu dan orang yang teliti je yg tau kenapa.

So kalau korang tau url blog2(die ada lebih dr 1 blog) die. Tolong…. Report blog tu ke :

cyber999@cybersecurity.my

Aduan SKMM Hotline: 1-800-888-030 (Monday to Friday  8:30am – 5:30pm excluding public holiday)
Online Complaint : http://aduan.skmm.gov.my
Email: aduanskmm@cmc.gov.my
SMS : SKMM ADUAN [complaints details] and sms to 15888
Fax : 03 – 8688 1880

DAN kemana2 tempat yang korang boleh report,kalau korg leh hack,hack lah.

pesanan aku kepada korang yang sangat prihatin ni, bile jumpe video ke blog ke hape ke, korang takyah la share kat wall fb korang,ke wat entri ke, konon nak tunjuk yang korg ni pantas dpt maklumat, korg ni prihatin, tak payah wat sume tu, ajak kwn2 korg yg korang kenal,rapat, ajak ramai2 buat report, bukan sebarkan lagi, korg sebarkn lagi,tak byk, ckit korg da memasukkan hasutan kat org yg lemah iman dan masih merangkak dalam agama, stop it, just report.

tolong share entri ni. bukan share blog tu.

(Visited 28 times, 5,301,512)