kalaulah kalau…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 malaysia… haha… korang rasa-rasa kalau ape gaknye ye? hehehehe…pagi tadi masa dalam perjalanan nak ke tempat keje,aku dgr radio era, krew riuh pagi era ngah bersiaran kat pejabat pos kat gombak sempena aznil riuhkan pos Malaysia bersama ray & hanif, dlm program ni korg leh menderma kepada yg kurang bernasib baik bile korang beli setem ada muke pak nil.huh… gerenti berderet-deret orang beli kan? tambah-tambah pada pengumpul setem… fuh… snangnye cara pak nil nk membantu menghulurkn bantuan ngan jumlah yg besar…kan? kalau la Continue reading

Hasil carian :

(Visited 18 times, 4,598,614)

Surat la pulak.

baru mlm td aku citer psl public phone… satu benda/kemudahan/teknologi yg makin kurang org guna, pagi ni krew riuh pagi era dok citer pasal surat lak…

dah berapa lama korang tak hantar surat tak rasmi kat kawan-kawan atau sedara mara korang? surat cinta?(ada lagi ke org wat?)… mungkin ada… tapi mungkin spesis-spesis ni dah nak pupus dah agaknya,ntah-ntah orang2 ni pon da mula bloging utk luahkan prasaan-prasaan tu, alah,kan leh set password ape sume kan? leh guna emel gak kan?

surat tak rasmi

cam aku,err…aku rasa last aku hantar surat ni tahun 2003,kira dah 8 tahun la aku tak hantar surat nih… kad raya pon da bertahun2 dah tak hantar…surat n kad raya tu aku anta pon sebab membalas yang orang dah bagi kat aku…. kadang2 punya la malas nk menulis, aku taip kat komputer,print…hahahaha… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 39 times, 4,598,614)

hobi baru….

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia… harap sehat2 je….

post kali ni aku nk citer psl hobi, ade mcm2 hobi kat dunia nih… antara yg paling popular kat buku karangan budak2 skolah rendah masa aku skolah dulu adalah mengumpul setem, membaca, main video game, mcm2 lagi lah…

masa aku darjah 5 ke 6 dulu aku ada sorg kawan, hobi die yg diwarisi dari arwah bapak die, mengumpul duit syiling, tp bukan calang2 duit syiling wooo… duit syiling lame, duit syiling keluaran khas(zaman dulu ada publish, zaman skarang da xde).

ape yg dikatakan ngan hobi? hobi: pada pandangan persendirian aku, hobi ni adelah satu kerja, amalan, perbuatan yg dilakukan kerana minat, saje2, tanpa mengharapkn pulangan.

hobi aku? err… secara jujurnya… byk sgt sampai aku xpasti tu hobi ke ape… salah 1 benda yang aku rasa adalah hobi aku, makan, hahahaha, kalau jalan2 g tempat baru, mesti aku nk cube makanan kat situ, cr makanan yg pelik sikit ke, unik ke.

hobi yg utama pada aku, fotografi la… mmg la ada wat site income,tp aku xmengharapkan sgt utk amek gamba utk site income, xenjoy ar… kekadang tensen pon ade… aku enjoy shoot suke2 hati…

then aku ade bela ikan, ikan yg kuat mkn… hahahaha… aku xtau jenis ikan yg aku bela skang, ada 2 jenis, 1 jenis(4 ekor) yg aku xtau name jenisnye, 1 jenis lg lampam(yg org kedai tu ckp la)ada 2 ekor… yg 4 ekor ni yg aku suke sgt, bile aku berdiri je dpan akuarium tu, ikan2 ni berkumpul tgk aku, mereka ni da tau da yg aku nk bg mkn… huhu… layan siot…

haaa…. ni hobi yg baru aku nk ceburkan diri, hobi ni unik ckit…. name nye Continue reading

(Visited 18 times, 4,598,614)