Waktu mana yang sesuai?

Aku ada niat nk tukar template,dah jumpa yang menarik, tapi… masalahnye, bila tuka template, automatik widget2 kat sebelah tu,iklan2 sume akan lari berterabur… bile belek2 analytics kat nuffnang ni…

Time yang tak ada orang visit sangat, time pukul 4 hingga 5 pagi, boleh ke aku bangun pukul 4 pagi? rajin pulak aku… risau xyl(istilah untuk isteri yang digunakan komuniti radio amatur)terganggu lak ngan cahaya lampu. cammane nak buat ni? bukan apa,kalau buat time visitor tengah ramai masuk, cam bercelaru la plak visitor tengok blog aku yang berterabur ni kan?

ok jom g blog mieja,nurani dan diana(sume gadis2 hehe)

(Visited 36 times, 4,591,269)