Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

Pergh… gile seram cerita Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension ni, akan keluar pada 29 oktober 2015 ni, kalau tengok kat trailer dia lah.

Paranormal Activity 5 The Ghost Dimension (2015)

Dulu saya pon suka juga tengok cerita hantu macam cerita Paranormal Activity ni, tapi bila dah makin banyak umur ni, rasa cam tak best pulak, adrenalin yang terhasil tu rasa macam overdose pulak.

Elok-elok tak sakit jantung kang, jadi sakit jantung pulak. Cukuplah dengan penyakit yang dah ada ni.

Kalau korang nak tengok Trailer Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension ni, korang boleh klik SINI

Hasil carian :

(Visited 160 times, 4,593,911)