Bilion terima kasih kepada semua

entri ni aku buat pukul 2 pagi,walaupun letih dan ngantuk sbb kesibukan kerja dan aktiviti laen,tp aku gagahkn jugak kerna menghargai korang

Lately, rezeki aku dari sudut perhubungan sesama blogger amat la murah… yang terbaru, bila kopi promote blog aku sbg salah satu bloggers superb wajib lawat, paling terharu bila blog ni blog 1st dalam list die tu… serius terharu, sebab blog die antara blog yang ramai visitor,dlm rami2 tu, aku antara yg dipilih… huhu…

pastu dek kerana entri satu segmen ni, benda pelik pasal diri aku tu menarik perhatian sorg blogger sampai die wat entri psl lelaki suke pink,siap promote aku lagi… pink gak la muke aku bile tgk ade org promote aku…

dan… Continue reading

(Visited 15 times, 4,593,914)

HP punye cerita pulak…

Sejak aku da dapat BE dari nuffnang hari tu, leh dikatakan hampir setiap ari aku dok g check earning aku, kat situ ada la tulis iklan psl HP, dan aku pon perasan,iklan HP rajin dok berjoget2 kat blog aku ni, so tergerak la ati nak tau ape cerita kan? nak klik kat iklan tu kang kena cop sbg fraud click lak…so aku pon jengah la kat website HP Malaysia untuk tau psl printer yang die nyatakan tu.

tu la yg terpapar kat HP tu… dan tertera kat situ die tulis.

“Now, for only RM271, you can print up to 6002 pages with ultra-low-cost, high-capacity ink cartridges that deliver laser-quality text, vivid colour graphics and photos. This translates into a very low cost-per-page at just 4.5 sen1 only. ” Continue reading

Hasil carian :

(Visited 102 times, 4,593,914)

Skali ada blacklist da…

Semalam aku g jpj, atas kesalahan tinted ar… Skali die bukan setakat check tinted je…mcm2 die check,adeh…nsb baek kesalahan aku cume tinted je…

blacklist jpj
Dalam fikiran aku,pasni…kekusutan aku time nak bayar roadtax dan insuran keta bulan depan jela, sekali mamat tu keluar ngan beberapa helai kertas, pastu die tunjuk kat aku, “encik ada blacklist nih,kesalahan yang sama tahun lepas kan?” adeh…amek…,yela…dah lpas dari tarikh yg patut kena pegi, aku pn xpegila… Masa renew roadtax thn lpas pn lom ada blacklist tu,skali die tunjuk, tarikh kena blacklist tu awal thn ni rupenye…siput tulla…da la aku ngah pening pale nk renew roadtax,skali bertambah lak bnd nk dibayar… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 175 times, 4,593,914)

Tragedi pokok tumbang…kakitangan bank maut…

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia, sebelum anda semua meneruskan membaca post kali ini, marilah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah… semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang- orang yg beriman, takziah diucapkan kepada keluarga arwah… Continue reading

(Visited 27 times, 4,593,914)