Pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid ni rasanya majoriti orang pernah rasa, terutama sekali yang lelaki. Orang hilang selipar bila nak balik sembahyang jumaat tu macam bukan benda pelik kan?

Saya terdetik nak kongsi pengalaman selipar hilang di masjid lepas baca entri di blog JR tentang tips mengelakkan kasut di kebas.

Pengalaman selipar hilang di masjid ni bukan sekali dua saya rasa, mungkin lebih 5 kali seumur hidup saya, tapi ada 1 pengalaman selipar hilang di masjid yang menjadi kenangan manis pada saya.

pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid ni terjadi pada bulan ramadhan tahun 2005, di masjid muadzam shah, pahang. Masa tu saya belajar di politeknik muadzam shah, pahang darul makmur. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 133 times, 4,591,169)

hanyut???

gadis hanyut

Assalamualaikum ,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia, tajuk post saya kali ini takde kena mengena ngan selipar yang hanyut,atau gadis yang mati dihanyutkan arus deras,atau tangan yg terkapai2, atau remaja yang hanyut dalam pelukan ni… post saya kali ni pasal… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 247 times, 4,591,169)