Selamatkan kucing Malaysia!!!

Haha…tadi masa aku dok jalan2 kat facebook, aku dok like page2 yang ada kat belah kanan tu, yg suggested yang appear aku like, kire supoort la page2 yang ok kan?(agknye sbg budi,tu yg page aku skang dah hampir 400 org like) pastu aku ternampak la benda ni kat belah kanan tu , so aku pon open la sbb nama adik aku terpampang yg die like page nih, huhu…

 

selamatkan kucing

facebook selamatkan kucing malaysia

(huhu…kucing pandai wat page)

aku sbnrnye tak berapa suke kucing sbb die penah berak atas tilam aku kat asrama masa kat poli dulu, bile aku blk dr kampung,aku tengok tompok besar kaler kelabu, tak ke hangin? tp skang ni da ok ckit la…sbb gf aku gile kucing,so jiwa aku makin lame makin boleh terima…tp ego tu ada lagi… hahahahaha…

sape yang suke kucing tu like la page ni ye… klik gamba tu untuk ke page tu… selamatkan kucing malaysia

(Visited 16 times, 4,593,913)