Lunak betul suara budak ni

Tadi tengok lah stat blog ni.. nampak kat recource tu, ada url blog mamadebot, so saya pon bukak n saje la browse kat blog die tu… skali terpandang satu video ni.

 

pergghh… lunak betul suara budak ni… ngan vibratornye ape semua… Bapak die komposer, mak dia ni cikgu muzik ke hape? macam pro lah die nih… kan?kan? Haaa… makin ramai n banyak bakat yang terpendam kat youtube. Lepas ni fenomena ape pulak lah agaknye… hehe…

Hasil carian :

(Visited 17 times, 4,591,274)