9 screensaver percuma yang menarik

Kebanyakkan kat bawah ni boleh diguna di Mac(Apple) dan Windows dan ada 1 screensaver untuk linux, sila periksa system requirement sebelum download mana2 screensaver ni ok? semua yang ada ni free…

Lotsawater

Screensaver ni hanya untuk Mac(Apple). Screensaver ni menukarkan paparan komputer korang kepada kolam air dengan bayang2 goyangan air. Benda ni nampak sangat real,betul2 macam air sampai kita jadi leka dok nak tengok dia. Korang boleh juga mendapatkan kod sumber(source code) dan menggodek kalau korang nak.

boleh sedut kat sini

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 40 times, 4,595,034)