saye demam…

hehehe…ni citer ari isnin ari tu,tp br ari ni nk post antara sbbnye,sbb aku mmg nk biar entri kongsi idea tu dlm sehari 2 dok kat atas tu… lg 1 klu aku letak time aku demam tu,kang mak aku risau lak… sbb mak aku rajin bace blog aku nih…hahaha…mak korg rajin bace blog korg?

ari isnin ari tu aku cuti…mmg saje amek cuti sbb sesekali nk bgn lmbt time ari keje…tp xbest…leh lak aku sakit tekak sampai demam…. menggigil2 kot… mlm tu g mkn… xleh blah rs…last2 aku g la ospital(da dkat ujung bulan,budget xde nk g klinik)..

tp ok la…xde la tggu lame sgt wlaupn ramai org… die check,die bg ubat2 ni…

yg atas tu Continue reading

(Visited 26 times, 4,597,465)