Gembira dalam duka…

Walaupun aku tengah berduka ngan nuffnang atas apa yang terjadi hari sabtu hari tu, tapi aku agak gembira ngan trafik aku minggu lepas. Walaupun tak seberapa, tapi ok la.. kiranya ada konsitensi la…  xde la merudum sangat kiranya dah hampir2 mencapai target aku untuk dapat balik trafik cam sebelum aku tuka domain… terima kasih kat apesal.com dan guablog.com, sbb diorg paling banyak bagi trafik kat blog aku nih…jom tengok ckit…

alhamdulillah… syukur… paling tinggi 10 oktober – 520 uv, paling rendah 266 masa 15 oktober… pastu aku tengok la refferals untuk hari ni… pagi,dan aku tengok blog aku didatangi dari 1 blog,so aku jengah la blog ni… Continue reading

(Visited 22 times, 4,598,892)