:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::

:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::
menggalakkn hubungan yg lebih akrab sesama blOgger 

mengeratkan hubungan antara blOgger2 yg telah jOin cOntest
(list nama peserta pd sidebar)

dapat tOpup percuma sekiranya menjadi pemenang bertuah yg dicari!

yeeee….tuan2 dan puan2… itu lah yang kite cari…. hehehehe… tadi aku bukak page blog ni kat fb, Alhamdulillah, dah 354 orang yang like page tu, so sape yang blognye diautoping tu untung la… ok, so tengok ada notification, ada orang post entri die kat blog aku, kalau join bloglist ari tu kan boleh autoping je… kang senang… xpe…len kali saya wat segmen utk offer sape2 yang nak join autoping di page blog aku ni tu… ade sape2 nak join?

ini lah die,so aku pon klik link tu… Blogger friends forever contest, so, syarat2 nye ade lah… Continue reading

(Visited 24 times, 4,595,404)

ADAB…bukan adabi

ok…ari ni nk ckp ckit psl adab… dlm idup ni mcm2 adab ade kan? adab ngan tuhan,adab ngan nabi, adab ngan ulama, adab ngan ibu bapa, , adab ngan manusia, ngan kwn2, ngan alam, adab menuntut ilmu, wat ape pon nk kena adab la… cam yg tertulis kat baju tu, adab pelihara budi pekerti…

kenapa kita nak kena jaga adab? antara sbb utama, utk menjaga keharmonian… utk mengelakkan konflik… tu kena belajar tu sume tu… bila ditanya dengan abang google, ini yang die jawab (result)…yg sy tertarik ngan yg ni…khatanam, simple dan mudah difahami.

tapi… Continue reading

(Visited 22 times, 4,595,404)