Mintak darah!!!

Assalamualaikum,salam Sejahtera dan salam 1 Malaysia, Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin… sebenarnye entri ni aku buat dah lame dah, dah sebulan dah siap, aku buat entri ni masa aku dok blogwalking, cari balik blogger2 yang penah komen kat blog aku… dan aku ntah camne ntah leh tersampai kat blog perisai mahkota ni… dan latest entri die mase tu bertajuk Mintak Darah~

aku tak buat entri ni masa bulan lpas sbb tengah puasa, kang mcm2 la alasan korang kan? hahaha… nak tunjuk la buku derma darah aku ni ha… buku ni aku dapat masa 1st time derma darah 6 tahun lepas, masa tu aku belajar poli dulu. mcm2 kenangan psl derma darah ni… tapi malas ar nak citer skang. Continue reading

(Visited 24 times, 4,595,396)

tidur…

jam menunjukkan 1.30 pagi waktu malaysia, dan aku masih lom tidur,adela menguap…tp rs rugi lak nk tidur… sbb cam byk bnd aku leh buat ngan waktu tidur tu…camni la aku hari2,tidur lambat,kua lepak ngan kengkawan ke x,aku ttp tidur lmbt, pastu esok pagi da g keje…sampaikan jiran depan umah aku ni pnh tanya… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 113 times, 4,595,396)