Macam mana nak jual ebook?

Pernah terfikir nak buat ebook? Pernah cuba jual ebook tapi tak berjaya? macam mana nak jual ebook? Setiap orang ada hobi, salah satu hobinya adalah menulis, walaupun sekadar hobi, tapi kalau hobi tu mendatangkan pendapatan, dan lumayan? lagilah bersemangat nak menulis kan?

Sama juga dengan saya, saya berblogging untuk berkongsi ilmu dan pengalaman, saya bagi percuma je, tak payah bayar, tapi kalau ada sumber pendapatan dari berblogging ni, lagilah saya bersemangat nak blogging kan?

Nak kongsi hasi penulisan tak tak reti nak buat laman web atau blog? boleh belajar dengan senang dan cepat, tapi andai kata memang anda tak nak buat laman web atau blog, cuma nak menulis menggunakan word atau apa-apa perisian yang sama waktu dengannya, mungkin anda nak tahu macam mana nak menghasilkan ebook dan jual ebook tu kan? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 116 times, 4,591,273)