Rezeki masing-masing

Tu rezeki masing-masing… tulah ayat aku pada sorang kawan aku baru2 ni. Membincangkan beberapa perkara. Antaranya pasal sorang kawan kepada kawan dia ni, buat bisnes kecil-kecilan je asalnya, tapi jenis murah rezeki, masyuk je… dia sendiri pun tak sangka, lepas tu saja-saja try buat bisnes lain, pon menjadi… tapi dugaannya, rumah tangga tak stabil, isteri dia sampai 3 kali mintak cerai, sedangkan semua benda lengkap, rumah ada, kereta mewah 2-3 biji. tapi tulah, rezeki masing-masing. dapat kat sini, kena tarik kat sana, dapat kat sana, kena tarik kat sini

Ada orang, buat bisnes ape je menjadi,hutang semua setle. Suami handsome/isteri cantik, tapi 10 tahun kawin tak dapat anak.

Duit memanjang short, tapi dapat isteri cantik,baik,sabar, redha, anak yang menghilangkan penat bila balik kerja.

Ada lak dapat suami/isteri tiptop segala benda, anak berderet, bijak2, bisnes kencang, tapi hati tak tenang, ade je yg tak memuaskan hati dia.

Rezeki masing-masing Allah bagi lain-lain rupa. Ada orang dapat rezeki dari sudut duit, ada orang dapat rezeki kat benda, ada orang dapat rezeki kat anak, ada orang dapat rezeki kat hati. ada orang dapat rezeki kat masa.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,346)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 256 times, 4,597,346)