Huawei Honor 4x ditangan (hands-on)

Huawei Honor 4x.

Huawei Honor 4x ni adalah telefon yang baru terpaksa rela saya beli bagi menggantikan samsung galaxy note saya yang dah berkhidmat dengan menggila selama 3 tahun.

image

Walaupun melalui mata kasar ianya nampak masih boleh digunakan, tapi sebenarnya sangat banyak yang problem.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 641 times, 4,600,381)

Review Filem Immortals.

Malam tadi aku ke premiere screening filem Immortals, tiket free beb… bukan dari nuffnang ye…thanx to Era fm sbb bg aku tiket free sempena panggung era. dari nuffnang aku tunggu keputusan Puss in Boots hehehe…memang tul la hazari cakap, bertuah tahap double.

ni bukan double dah ni beb, triple kot, yelah dah la dapat tengok filem yang esok baru dimainkan, dapat free lak tu, cerita dah la best, siap dapat t-shirt lak tu, tapi t-shirt tu aku bg kat xyl(isteri) aku. hehe. semalam wife aku xberapa sihat,sampai dia keje pon halfday, so aku decide xnak la bawak die… takut die tak larat pulak,so aku pon tweet mencari sapa2 yang dok area2 berhampiran One Utama, tapi xde sape reply tweet dan fb aku… yang ada reply kat fb pon rakan radio amatur je… tu pon die tak free… so bila aku balik keje tu, aku conformkan balik ngan xyl aku ni, betul ke die nak ikut… die kate nak ikut gak… so xla membazir tiket aku sbb xde blogger yang nk reply tweet aku kan?hehehe…

ok, start ngan cerita pasal filem ni ok? ceritanya camni… Continue reading

(Visited 74 times, 4,600,381)

Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join boleh?”,”tolong la review blog saya”.. boleh… boleh… tade masalah untuk aku review blog korang, tak de ruginye pon aku review. ni dah tanye boleh ke tak ke ape sume, tak masuk balik check komen tu pon.

satu sebab aku suruh buat bnd2 tu, sbbnye mudah lah aku nk olah ayat,so bile org g blog korg pon, ade la benda yg die nak baca dulu. dan aku nk review blog yg ownernye betul2 nk direview, sbb bukan sume org nak direview.

dah membebel2 lak aku nih… Continue reading

(Visited 16 times, 4,600,381)

Blog review – mohamadfbi.blogspot.com

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia… baeklah tuan2 dan puan2, seperti yang anda tahu(kena tahu), saya telah pon membuat segmen blog revieeeeeew… dan beberapa orang telah pon menyertainya…  antaranya azrijohan,suhaili sarif, jejaki terhangat, skyboys dan blogger yang blognye saya akan review ini, geng lepak.

utk skyboys dan azrijohan saya da review, boleh tengok kat sini, Blog review – azrijohan.blogspot.com dan sini Blog review – skyboys89.blogspot.com 

ok,skarang ni saya nak review blog geng lepak nih…

baeklah…seperti yang korang boleh lihat, ini lah die screenshot blog beliau. waaaa…. banyak aku nak tegur nih…

tapi kite tengok dulu sedikit psl blog ni dan kenapa die nak direview:

Tarikh mula tulis blog : 30 April 2010
Entri paling disukai : Kereta aku dicuri
Entri paling banyak pengulas : Lelaki dicabul wanita…Apa Nak Buat?
Sebab muktamat kepingin Blog Geng Lepak untuk direview oleh Ni La Blog Aku (AlongXP.com) adalah seperti berikut:
  1. Blog tak femes, jadi buat entri untuk dapatkan kepemesan-Nak jadi artis, tak cukup ensem, tulis blog pulak tak cukup pandai…kena la harap orang tolong femeskan diri yang serba kekurangan ini…heeee:)
  2. Nak input dari orang yang lagi expert dalam dunia blog. Any comments or suggestion are very much appreciated sir. Sir! thank you sir!!!!
  3. Mengisi masa lapang yang sedia terluang. Di kala lewat malam begini, daripada aku menyonyong layan FB tanpa iput, lebih baik buat satu entri untuk mafaat semua. haha…soooweeetttt kan saya…

Continue reading

(Visited 17 times, 4,600,381)