Status2 di facebook berkaitan Malaysia vs Indonesia

Aku bukan org yg minat tgk bole, tak kira la sape pon main, wife aku je yang minat tgk bola… hahaha pelik kan? bukan pelik sbb pompuan minat tgk bola,tp pelik sbb suami tak minat, isteri yang minat… dulu masa Piala Dunia, dia siap bwk jadual perlawanan bola dlm handbag die, siap die tulis keputusan setiap perlawan masa tu… aku?tgk bola pon ngantuk.. hahaha… tgk status2 kawan2(friends) aku kat fb…

agak2 berapa keputusan Malaysia vs Indonesia sebentar lagi Continue reading

Hasil carian :

(Visited 169 times, 5,279,532)