bangla gile seks!!!

Petikan dari berita

Pelajar dicabul dalam kelas

Sementara itu, dalam kes berasingan, seorang lelaki warga Bangladesh berusia 25 tahun yang kemaruk seks ditahan kerana disyaki mencabul kehormatan seorang gadis berusia 17 tahun yang juga rakan sekerjanya, kira-kira jam 11 pagi kelmarin.
Lee berkata, lelaki terbabit yang bekerja di sebuah pasar raya di Pauh, dekat sini, gagal mengawal nafsunya lalu memegang paha mangsa ketika mereka bekerja.

“Siasatan polis mendapati suspek turut melakukan perbuatan sama terhadap seorang pekerja wanita lain di pasar raya sama sebelum ini. “Polis sudah mendapatkan perintah reman lima hari sehingga 24 April ini untuk siasatan lanjut. Dia memegang paha mangsa yang bekerja di pasar raya berkenaan,” katanya.

memula aku baca berita tu, pasal budak meraba, aku da tekanan da, ape la nk jd dak2 zaman skang,da makin melampau kot… tapi bile bace bab bangla tu terus aku hangin taufan, aku mmg anti ngan diorg ni… diorg ni pemalas, lembik, beza gila ngan org indo, org indo wat keje cam stamina xpenah abes, masa aku abes blaja dulu, aku ikut adek aku,keje kontrak pasang bumbung, kekuda dan gulung2(kata adik aku), so kena angkat besi tu dari tempat diturunkan ke bumbung, pergh…indo ni keje aku ckp ko, cam xreti penat, aku wat 3 trip da rs cam nk pengsan,die leh lak sambung keje lagi,die tunggu aku lambat sangat,die angkat sorg2, pergh…

kalau bangla? mak aih…keje nk mengular je… wat keje lambat,pastu asek nak menggatal, pantang nampak pompuan,cantik ke xcantek ke,kurus ke gemuk, mesti die nak mengendeng… penah skali aku nk bayar isi minyak, aku g kaunter, ade bangla tu dok rapat gile ngan awek tu, last2 awek tu maki”ko ni pehal dok rapat2?” bangla tu sengih je… dek kerana aku bengang tgk bangla tu, aku xsedar yg aku dok tecegak kat situ wlaupon awek tu da pulang baki duit aku, bile bangla tu perasan aku pandang die cam org panter usyar kijang, die blah dr situ…

so korg yg pompuan2 tu,jauhkn la diri dr diorg ni… ramai da yg jd mangsa…

motif entri : lepas geram semata2.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,587 times, 4,600,290)

Hasil carian :

(Visited 1,922 times, 4,600,290)