Tolong jawab survey ni…

Tadi aku g jln2 blog(blogwalking) pastu aku tgk kat blog hans ni ada survey,die mintak tolong blogger2 tlg jwbkan survey die

hans nak minta tolong korg semua untuk menjawab beberapa soalan untuk subjek Academic Writing @ Penulisan Ilmiah die.
Soalan tak banyak dan senang jer pun. Semua soalan dijawab dengan klik pilihan jawapan yang mewakili hati korg semua cuma untuk soalan terakhir tu jer lah kena menaip sikit. Korang taip jer lah apa pandangan korang yer. aku taip yes je…hahahaha…
ni link ke entri die…hans mintak tlg, dan klu korg nk hadiah, klik sini, iPad beb

ok? tlg la die ye?

(Visited 18 times, 4,597,344)