kalaulah kalau…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 malaysia… haha… korang rasa-rasa kalau ape gaknye ye? hehehehe…pagi tadi masa dalam perjalanan nak ke tempat keje,aku dgr radio era, krew riuh pagi era ngah bersiaran kat pejabat pos kat gombak sempena aznil riuhkan pos Malaysia bersama ray & hanif, dlm program ni korg leh menderma kepada yg kurang bernasib baik bile korang beli setem ada muke pak nil.huh… gerenti berderet-deret orang beli kan? tambah-tambah pada pengumpul setem… fuh… snangnye cara pak nil nk membantu menghulurkn bantuan ngan jumlah yg besar…kan? kalau la Continue reading

Hasil carian :

(Visited 17 times, 4,593,911)

Surat la pulak.

baru mlm td aku citer psl public phone… satu benda/kemudahan/teknologi yg makin kurang org guna, pagi ni krew riuh pagi era dok citer pasal surat lak…

dah berapa lama korang tak hantar surat tak rasmi kat kawan-kawan atau sedara mara korang? surat cinta?(ada lagi ke org wat?)… mungkin ada… tapi mungkin spesis-spesis ni dah nak pupus dah agaknya,ntah-ntah orang2 ni pon da mula bloging utk luahkan prasaan-prasaan tu, alah,kan leh set password ape sume kan? leh guna emel gak kan?

surat tak rasmi

cam aku,err…aku rasa last aku hantar surat ni tahun 2003,kira dah 8 tahun la aku tak hantar surat nih… kad raya pon da bertahun2 dah tak hantar…surat n kad raya tu aku anta pon sebab membalas yang orang dah bagi kat aku…. kadang2 punya la malas nk menulis, aku taip kat komputer,print…hahahaha… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 39 times, 4,593,911)