Pengalaman timing belt putus

Assalamualaikum(untuk yang beragama islam). Hai selamat pagi, selamat tenghari, selamat petang, atau selamat malam kepada semua pembaca,kali ni saya nak cerita pengalaman timing belt putus.

Sebelum ni saya pernah cerita pasal pengalaman saya kena chicken pox, pengalaman berbloging saya, pengalaman jumpa hantu, pengalaman selipar hilang dan pengalaman kad pengenalan hilang.

Cerita pasal pengalaman timing belt putus ni ada kena mengena sikit la dengan cerita pasal isu vape meletup yang saya tulis hari tu.

timing belt putus

sumber gambar: enjin carian

Kena mengena antara pengalaman timing belt putus dengan isu vape meletup tu adalah benda kalau nak jadi. hehehehe

Sebelum saya cerita pasal pengalaman timing belt putus, biar saya terangkan apa itu timing belt. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 1,853 times, 4,598,698)

Alongxp.com di google plus

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+  ni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

  sebenarnya saya dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 21 times, 4,598,698)

Google friend connect off, Google plus page on!!!

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+  ni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

 

sebenarnya along dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni… Continue reading

(Visited 17 times, 4,598,698)