Telefon pintar percuma dari Myeg

Semalam saya post gambar saya update telefon pintar percuma dari myeg kat instagram. Saya ada kata yang saya akan cerita penuh kat blog ni semalam kan? camni ceritanya…

telefon pitar percuma dari myeg

telefon pintar percuma dari myeg ni saya dah tunggu dari bulan 11 tahun lepas lagi, lepas tengok keputusan permohonan telefon pintar percuma dari myeg dah diluluskan.

Lepas dapat emel dari myeg pada bulan 9 2013, untuk isi borang permohonan telefon pitar percuma dari myeg bagi siapa yang terlepas mohon pakej komunikasi belia yang bagi rebat RM200 dulu tu.

kebetulan memang saya terlepas nak mohon pakej komunikasi belia, asalnya sebab cari nombor kwsp tak jumpa-jumpa, lepastu bila dah jumpa(macam biasalah, cari benda lain, jumpa benda lain) bukak je laman web untuk mohon pakej komunikasi belia(pkb) untuk dapatkan rebat RM200 tu, permohonan untuk pakej komunikasi belia tu dah tutup pulak. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 224 times, 4,600,385)