“I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”

tak tau la sempat ke tak nk join ni, xtau diterima ke tak tapi kalau tengok pada syarat2nye…

Terms & Conditions
1. Only open to Nuffnang Glitterati bloggers.
2. Blog posts submitted must be original and not plagiarized from any other sources.
3. There is no closing date for this mini contest. Late entries with high creativity value will be given a chance to attend the Premiere Screening if they are deemed fit by the judges.(tak de tarikh tutup,so aku nak cube nasib)
4. Invitations will be sent out via email latest by 9 May 2011 which would require bloggers to reply for confirmation of attendance. If an invitation sent out is not confirmed within stipulated time, it will be declared void and passed to the next blogger in line.

Pirates of the Caribbean 4

(cerita yang tak penah jemu tengok walaupun 30 belas ratus kali tengok.)

hari ni cam ade free, so aku jengah blog nuffnang, da dkat sebulan rupenye aku tak jengah… damn. terlepas lak menatang nih… tapi cube je la kan? untung black pearl timbul, untung perut aku tenggelam…hehehe.

ape yang perlu buat? kate diorg : Continue reading

(Visited 20 times, 4,598,614)