review/sinopsis : Pirates of the Caribbean | on stranger tides

Ok, mlm semalam, aku dan sidia pegi tengok wayang, mmg aku da plan nk tgk semalam, and sidia setuju nk tengok citer pirates carebian, nsb baek die ni jenis taste psl wayang ni lebih kurang ngan aku, citer fighting, citer race, hampir sume genre yang aku suke tengok die pon layan, tapi kalau ade citer katun, mmg tu pilihan utama die. ekekeke.

smp kat TGV Bukit tinggi dlm pukul 10.05 ke 10.10, tengok kat screen, mak aih, sampai 2 hall main POTC ni? pkl 10.30 ngan 10.35,tu yg bukan 3d tau, yg 3d laen hall, so kitorg pon pagi la beratur… ingatkan tak ramai sangat, yelah, weekdays, midnight, lgpn citer tu dah berape hari maen, takkan la ramai lagi kan? sekali yg pukul 10.30 da abes, tggl 10.35, tak pela, beli jela… pastu dek kerana lapar, konon nak beli hot dog, hot dog da abes la plak… so beli la regular set, satu coke ngan pop corn, skali aku terpandang sesuatu, aku cuit sidia, aku tunjuk benda tu… die dah termenung jap, pastu die tanye, boleh tuka x? org tu kate boleh… yahooo… aku berjaya mengepow sidia untuk mendapatkan Continue reading

Hasil carian :

(Visited 40 times, 5,227,509)