Blog Coklat

mmm…mlm td aku ditag oleh sharifatulhana psl segmen Blog Mengikut Warna yang dianjurkan oleh Blog Pilihan Malaysia. so…aku rs cam xsusah mane pon…join je ar..

Ok…nape aku pilih blog aku ni kaler coklat?sbbnye tu kaler meja aku kat opis… klu kat umah meja aku kaler itam…tp aku rs kaler coklat lg sesuai utk blog aku nih…sbb klu kaler itam kang mcm2 mslh yg akan timbul, 1 nye nk kena adjust css berkaitan font,link dan sebagainye… pastu kaler coklat yg aku pkai ni xla cerah sgt n xla gelap sgt, ok…mmg la template aku ni leh jumpe kat internet ni…tp yg ni yg berkenan di hati n sesuaaaaaaaaaaiii…

ok… cam aku ckp td,rs cam xsusah pon segmen ni,skali letih gak la nk mencari blog yg kaler coklat…tp aku da jumpe da… dan aku tag mereka nih..

chokely

fatincitakky

suez

tqahwoowee

ok…all done…huhu…

(Visited 30 times, 4,597,465)