lain yang aku cari, lain yang aku jumpa…

dpd tadi aku dok search, browse,download,upload,test,remove,preview theme-theme utk blog aku ni… susahnye lak nak cari.. antara kesusahan yang aku hadapi adalah nak mencari theme yang ada side bar, pelik tak bunyi nye? kan banyak… yee… mmg banyak… dan aku nak mencari yang ada kotak2 ads skali… pastu byk theme yang lawa, xde side bar… camne nk letak ads nuffnang klu camtu kan? dok cari2 sekali aku terjumpa satu theme yang sangat menarik dan aku dahdecide untuk aku gunakan di site aku yang lagi satu.. kakicandid dot com…

so kat situ lah nanti aku nak himpunkan segala portfolio aku… mana tahu ada rezeki org nk amek aku jadi OP(official photographer) wedding diorg kan? kat situ gak la aku nak himpunkan segala tutorial photoshop, cerita psl fotografi, try n error aku psl fotografi.. senang cerita kehidupan penuh fotografi aku, akan aku himpunkan kat situ… masukkanla kakicandid.com dlm bloglist korg ye.. (makin sibuk la aku lepas ni) Continue reading

(Visited 19 times, 4,595,150)