tolong beri petunjuk …

petunjuk.. petunjuk … mana korang biasa dengar perkataan tu? dari cerita clues blues versi bahasa malaysia kan?

petunjuk …. tu la yang sedang bermain dalam kepala otak saya sekarang ni… apa bendanya? sebenarnya… saya dapat invitation dari nuff untuk ke event maxis… lebih kurang camtu la… masalahnye… event tu kat klcc… masalah tul la klu nk g town kl ni… bukan masalah tak tahu jalan, kl tu bukan susah pon, kalau sesat pon, paling2 pon sampai genting ke… seremban ke… rawang ke… hahaha… msalahnye nak meredah jam tu.. nak cari parking lagi…

nak naik public transport? saya dok banting.. pukul bape nk gerak? nk naik bas sampai ke klang… pastu naik komuter, naik lrt… ntah bape jam xtau… last saya naik bas tambang a.k.a bas lompat2 ni… rasanya 8 tahun lepas… last naik komuter rasanya 4 tahun lepas kot… star, putra lrt ni xingat la bila… rasanya 4-5 tahun lepas kot…

baru2 ni sorg membe ckp, sistem beli tiket lrt dah lain.. die yg sll naik pon kadang2 fail benda tu… inikan saya yg dh bertahun… camne ni? apa yang paling penting kat sini… adakah berbaloi usaha saya nak g ke sana tu? nuff dah berbulan2 xbg earning kat saya… sampai rasa cam nak remove je… dah 2 kali saya g event nuff.. tapi sama je macam xpenah g…

so saya harap korang boleh bagi komen sama ada saya patut atau x pegi event tu…

(Visited 35 times, 4,593,160)