Perhatian student UiTM dungun!!!

Tuan rumah tak berhati perut -halau pelajar tengah exam

perhatian kepada student dan bakal student UiTM  dungun, entri copy bulat2 dari eyna azmi blog :(blog tu copyprotected,nsb baek aku celik it)

entry nie aku tulis pada 6/8/2011..tapi saja aku lambat publish … nak tunggu adik adik aku yang teraniaya ni abiskan exam dulu … karang kalu aku terus publish time diorang tengah exam kecian pulak esok jawap periksa jawapan dia duk kutuk en karim je ? Sape EN KARIM  tu? meh aku kenalkan sape en Karim..sebelum tu aku nak tanya korang …. apa perasaan korang bila di halau oleh tuan rumah ..masa korang tengah EXAM ? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 507 times, 4,598,700)