pendekkan url melalui lynk.my dan jadilah lebih kaya

Pendekkan url melalui lynk.my dan jadilah lebih kaya. Ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian, hari ni saya nak ceritakan macam mana korang boleh jadi lebih kaya dengan hanya memendekkan url je.

Sebenarnya, entri ni adalah sebahagian entri untuk contest review lynk.my 2015

contest review lynk.my 2015

pendekkan url melalui lynk.my dan jadilah lebih kaya

FAptbQ:

Soalan: tak kanlah pendekkan url je boleh jadi lebih kaya? MLM ke ni?

Jawapan: Ye, anda boleh jadi lebih kaya dengan hanya pendekkan url melalui lynk.my dan ianya bukan MLM.

Soalan: macam mana lak boleh jadi lebih kaya?

Jawapan: hari ini anda ada 20 sen, esok anda ada 20.2 sen sebab dah ada orang klik link yang anda dah pendekkan tu. Bermakna anda telah lebih kaya 0.2 sen daripada semalamnya.

Kelakar? kalau saya ni nak buat lawak, saya dah join raja lawak ke bintang mencari bintang ke dan sebagainya.

Sekarang ni saya tak melawak, so… berhenti gelak…

Sengih pon tak boleh… sila serius dan mula baca entri ni.

Kenapa nak pendekkan url?

Senang nak ingat, senang nak kongsikan dengan kawan-kawan.

Contoh url yang panjang:

http://alongxp.com/sila-share-berhati2-bila-singgah-di-rnr-seremban/

Contoh url yang dipendekkan:

http://lynk.my/jwh1

Kalau korang masih tak faham apa benda pendekkan url ni, korang boleh baca dalam entri sebelum ni tentang pendekkan url dan jana pendapatan.

Tapi semua yang saya dalam entri tu adalah pemberi perkhidmatan memendekkan url dari luar negara.

Manakala lynk.my ni pula dihasilkan oleh rakyat tempatan (rasanya bukan pendatang asing tanpa izin)

Kelebihan lynk.my

pendekkan url melalui lynk.my

Secara umum:

Ada beberapa kelebihan lynk.my ni. Antara kelebihan bila korang pendekkan url melalui lynk.my adalah.

lynk.my dibina oleh anak tempatan berpejabat di malaysia. Segala urus niaga adalah dalam ringgit malaysia.

Pembayaran boleh dibuat dengan mudah semudah korang transfer duit kat mak ayah korang.

Tak pandai bahasa inggeris? itu salah satu kelebihan lynk.my, hubungi mereka dengan menggunakan bahasa melayu.

Kelebihan lynk.my kepada advertiser

Kepada Advertiser (pengiklan / usahawan)

Dengan modal serendah RM10, kita dah boleh mengiklankan perniagaan kita, perusahaan kita, perkhidmatan kita, laman web kita, blog kita atau apa-apa yang kita nak iklankan.

 

Hasil carian :

(Visited 54 times, 4,595,143)

5 web buat duit dengan memendekkan url

5 web buat duit dengan memendekkan url

Harini saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url. Apa maksudnya? maksudnya, bile korang pendekkan link yang panjang, contohnya link entri blog korang, dengan domain yang panjang tak ingat, dengan nama entri yang bertukar jadi permalink yang panjang, tak ke jenuh?

Mungkin korang dah biasa guna servis memendekkan url macam bit.ly, goo.gl dan sebagainya, tapi kalai korang rasa nak merasa buat duit dengan memendekkan url, ni saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url.

pendekkan url dan buat duit Continue reading

Hasil carian :

(Visited 94 times, 4,595,143)