Pantang bila nak tulis blog

Pantang bila nak tulis blog

Secara jujurnya, ada beberapa pantang yang tak boleh saya langgar bila nak tulis blog. Kalau saya langgar pantang ni, nescaya penulisan saya akan berada ditahap sampah.

Maksudnya, kalau saya langgar pantang bila nak tulis blog ni, saya tulis juga artikel di blog ni, dan saya baca balik bila saya berada di luar waktu pantang, saya akan rasa macam nak baling telefon atau laptop atau apa-apa peranti yang saya gunakan untuk baca blog saya.

pantang bila nak tulis blog

Antara pantang yang saya tak boleh langgar bila nak tulis blog adalah:

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 199 times, 4,597,465)

Gua letih ni beb…

aku letih….keletihan tu terasa sgt2 bile terlalu perah otak…ni sbb menolong cikgu ict aku wat robot ar… aku volinteer nk tlg… cikgu ict n sorg lg cikgu ni mentor bg budak2 skolah aku yg terlibat ngan pertandingan FLL Body Forward nih… kirenye patutnye budak2 ni yg byk wat keje…cikgu2 ni bg tunjuk ajar…hulurkn bantuan ape sume… so aku yg minat ngan programming n robot ni nk join skali… hulurkn bantuan…

tp keadaanye skang ni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 219 times, 4,597,465)