SEGMEN: DIY!


header comel
  • Letak header ni kat entry korang dan link-kan kat entry ni.(siap)
  • Tajuk SEGMEN: DIY! (siap)
  • Tak kisah nak follow atau tak blog Opera Hidup ni. Tiada paksaan :)(siap)
  • Kemudian jawab soalan ni dengan nada spontan dan santai, tak perlu formal and protokol sangat nak jawab. hehe. Barulah tak tention nak baca. “Saya” dalam soalan dibawah ni adalah diri korang ye.(siap)
10 fakta tentang diri saya. Continue reading
(Visited 11 times, 4,591,267)

dapat lagi

 

xde ape yg nk dihupdate kn ari ni… sbb serabut dpt surat ni smlm… haish.. thn lpas da dpt, tp asek “nantilah” xbukak2 tintednye… tak pegi la inspection,thn ni dpt lg…kali ni nk bukak la tinted tu…(adeh…nk kena kemas la seat blkg nih), aku wat tinted ni sbb seat blkg aku sll penuh ngan barang, bj la,sweater la kamerala, da mcm dalam almari da seat blkg aku tu..adoi la… haish…. by the way,pada sape yg xde smart phone… Continue reading

(Visited 15 times, 4,591,267)