review/sinopsis : Pirates of the Caribbean | on stranger tides

Ok, mlm semalam, aku dan sidia pegi tengok wayang, mmg aku da plan nk tgk semalam, and sidia setuju nk tengok citer pirates carebian, nsb baek die ni jenis taste psl wayang ni lebih kurang ngan aku, citer fighting, citer race, hampir sume genre yang aku suke tengok die pon layan, tapi kalau ade citer katun, mmg tu pilihan utama die. ekekeke.

smp kat TGV Bukit tinggi dlm pukul 10.05 ke 10.10, tengok kat screen, mak aih, sampai 2 hall main POTC ni? pkl 10.30 ngan 10.35,tu yg bukan 3d tau, yg 3d laen hall, so kitorg pon pagi la beratur… ingatkan tak ramai sangat, yelah, weekdays, midnight, lgpn citer tu dah berape hari maen, takkan la ramai lagi kan? sekali yg pukul 10.30 da abes, tggl 10.35, tak pela, beli jela… pastu dek kerana lapar, konon nak beli hot dog, hot dog da abes la plak… so beli la regular set, satu coke ngan pop corn, skali aku terpandang sesuatu, aku cuit sidia, aku tunjuk benda tu… die dah termenung jap, pastu die tanye, boleh tuka x? org tu kate boleh… yahooo… aku berjaya mengepow sidia untuk mendapatkan Continue reading

Hasil carian :

(Visited 39 times, 4,598,893)

“I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”

tak tau la sempat ke tak nk join ni, xtau diterima ke tak tapi kalau tengok pada syarat2nye…

Terms & Conditions
1. Only open to Nuffnang Glitterati bloggers.
2. Blog posts submitted must be original and not plagiarized from any other sources.
3. There is no closing date for this mini contest. Late entries with high creativity value will be given a chance to attend the Premiere Screening if they are deemed fit by the judges.(tak de tarikh tutup,so aku nak cube nasib)
4. Invitations will be sent out via email latest by 9 May 2011 which would require bloggers to reply for confirmation of attendance. If an invitation sent out is not confirmed within stipulated time, it will be declared void and passed to the next blogger in line.

Pirates of the Caribbean 4

(cerita yang tak penah jemu tengok walaupun 30 belas ratus kali tengok.)

hari ni cam ade free, so aku jengah blog nuffnang, da dkat sebulan rupenye aku tak jengah… damn. terlepas lak menatang nih… tapi cube je la kan? untung black pearl timbul, untung perut aku tenggelam…hehehe.

ape yang perlu buat? kate diorg : Continue reading

(Visited 20 times, 4,598,893)